Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

У КЦ Ниш 15 пацијената прикључено на апаратe за вештачку вентилацију

rssBookmark and Share

Ниш 12.10.2021. Јужна Србија Инфо

У Универзитетском Клиничком Центру Ниш (инфективна клиника, дечије Covid инфективно одељење и ГАК) укупно је хоспитализован 64 пацијент, од којих је 62 пацијенaта Covid-19 позитивно, међи њима и шесторо деце. У последња 24 сата у Србији су преминула 53 пацијента, коронавирусом заражено још 6.930 особа

Фото: КЦ Ниш
Фото: КЦ Ниш

У новој згради УКЦ Ниш укупно је хоспитализовано 108 пацијената. Код 105 пацијентa је потврђено присуство вируса Covid-19.

Од укупног броја хоспитализованих, потврђених пацијената, 15 је прикључено на апаратe за вештачку вентилацију и налазe се у јако тешком општем стању.

У Covid болници у Крушевцу, тренутно је хоспитализовано 365 пацијената. Код 353 пацијенатa је потврђено присуство вируса Covid-19.

Од укупног броја хоспитализованих, потврђених пацијената, 15 је прикљученo на апаратe за вештачку вентилацију и налазe се у јако тешком општем стању.

У Covid болници у ЗЦ Лесковац, укупно је хоспитализовано 213 пацијената. Код 199 пацијената је потврђено присуство вируса. Међу хоспитализованим пацијентима, нема деце заражене вирусом Covid -19.

У Covid болници у ЗЦ Врање, укупно су хоспитализована 114 пацијента. Код 114 пацијента је потврђено присуство вируса. Међу хоспитализованим пацијентима, нема деце заражене вирусом Covid -19.


#   Ниш   Клинички центар Ниш   Министарство здравља   кризни штаб   Коронавирус   Универзитетски клинички центар ниш
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима