Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

"Делта планет" у Нишу - отварање на пролеће 2021.

rssBookmark and Share

Ниш 12.09.2020. Јужна Србија Инфо

Нови шопинг мол из породице "Делта планет" у изградњи, која ће се простирати на око 40.000м2 у новом делу града, на углу Булевара Немањића и Улице Благоја Паровића, јуче је обишла градоначелница Ниша Драгана Сотировски са сарадницима.

"Делта планет" у Нишу - отварање на пролеће 2021.

Инвестиција вредна 80 милиона евра Delta Real Estate Grupe простираће се на две етаже и пружаће незабораван провод у куповини целој породици, јер ће, према тврдњама генералне директорке Delta Real Estate Grupe Зоране Бурлић, осим шопинг сфере,

Delta planet у свом саставу имати и део са ресторанима, кафићима, са великом понудом хране, играоницама за децу и 850 паркинг места. "Постављање стаклене конструкције очекује се већ на јесен, а део зеленила ћемо уклонити јер је у склопу самог комплекса предвиђено озелењавање.

Планирана је изградња игралишта и парка, нешто ново што планирамо, а то је спуштање града према реци", истакао је ресорни већник Ненад Станковић.

Представници КЛЕРП-а истичу да је Delta Planet одличан пример синергије коју град има са инвеститорима и да се у реализацији оваквих пројеката држе задате динамике.

Отварање шопинг мола планирано је за 2021.


#   Ниш   Драгана Сотировски   Делта холдинг   Делта планет
#GradonacelnicaN @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима