Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ђурђановић: Рајан ер лети од Ниша до Малте?

rssBookmark and Share

Ниш 24.07.2016. Fly from Nis, ТВ Зона плус

Директор нишког аеродрома Владица Ђурђановић гостујући на ТВ Зона плус изјавио је да је у разовору са градоначелницима са југа Србије исказана потреба за авио - линијом од Ниша до Малте.

Ђурђановић: Рајан ер лети од Ниша до Малте?

Ђурђановић је рекао да људи мора да знају да увођење нових линија не зависи од аеродрома, већ од авио-компанија и њихове тржишне процене. Он каже да је са представницима Рајан ер компаније, који имају базу на Малти, било речи о томе да се уведе линија Ниш - Малта, јер се сматра да би та линија могла да буде исплатива, но да коначна одлука на авио-компанији.

На Малти живи 40.000 Срба из ових крајева. Они нису веровали, па кажу њих има 400.000 на Малти, а 40 хиљада Срба који тамо ради. Та линија би дала резултате. Чак су и градоначелници градова на Малти су инсистирали код Рјанаир-а да се уведе ова линија. Надамо се да ће у будућности тога бити. - рекао је Ђурђановић за ТВ Зону плус

Директор аеродрома такође је напоменуо да се они надају да ће већ следеће године путницима на нишком аеродрому моћи да понуде и друге европске дестинације попут Лондона, Париза, Гетебурга, Стокхолм, Солун, Атина, још неких градова до Немачке, али и многе друге дестинације. 

 

Коментара: 0


#   Ниш   аеродром Константин Велики   Владица Ђурђановић   Рајан ер   Малта
@NisAirport @Ryanair @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима