Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Нове сезонске линије са аеродрома "Константин Велики" у Нишу, Крф, Атина, Тиват..

rssBookmark and Share

Ниш 17.06.2024. Јужна Србија Инфо - редакција

Аеродром "Константин Велики" у Нишу бележи значајан пораст у броју сезонских летова овог лета, чиме додатно унапређује своју понуду и повезаност са популарним туристичким дестинацијама.

Фото: Аеродром Ниш
Фото: Аеродром Ниш

У недељу, 2. јуна, авио-компанија "Ryanair" започела је своју нову руту на релацији Крф – Ниш – Крф. Ова линија ће се обављати два пута недељно, петком и недељом, омогућавајући путницима брз и једноставан долазак до једне од најпознатијих грчких дестинација.

Од недеље, 16. јуна, путници су добили могућност да путују и до Атине захваљујући новој линији коју је увела национална авио-компанија "Air Serbia". Ова линија ће саобраћати средом и недељом. Поред тога, од среде, 19. јуна, почиње и линија са Тивтом, са летовима средом и суботом. Ове нове руте пружају путницима више опција за летње путовање, додатно повезујући Ниш са важним туристичким дестинацијама у региону.

Поред редовних линија, аеродром у Нишу ће током летње сезоне имати и чартер летове које организују туристичке агенције. Ови летови, који су започели протеклог викенда, укључују популарне дестинације као што су Анталија у Турској и Монастир у Тунису.

Аеродром "Морава" у Краљеву такође бележи пораст у броју летова са увођењем сезонске линије Краљево – Солун – Краљево, која је започела 11. јуна и саобраћаће уторком и суботом.

Из "Аеродрома Србије" подсећају путнике да се за додатне информације, укључујући цене карата, обрате званичним сајтовима авио-компанија "Ryanair" (www.ryanair.com) и "Air Serbia" (www.airserbia.com).

"Подсећамо све путнике који путују са аеродрома 'Константин Велики' Ниш да на лет дођу минимум два и по сата пре поласка због извођења радова на изградњи нове терминалне зграде," поручују из "Аеродрома Србије".

Ова проширења и побољшања у понуди летова чине нишки аеродром још значајнијим чвориштем у авио-саобраћају Србије, пружајући путницима боље опције и веће могућности за путовања.


#   Ниш   летови   аеродром Константин Велики
@NisAirport @


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима