Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Слика не лаже! (ВИДЕО)

rssBookmark and Share

Куршумлија 20.04.2011. Стефан Радовић

Редакција Интернет портала ЈужнаСрбија објавила је деманти Дома здравља у Куршумлији, а својим читаоцим откривамо позадину истог уз напомену да због новог закона о иформисању на жалост нисмо у могућности да вам пренесемо неке детаље.

Слика не лаже! (ВИДЕО)

У лажи су кратке ноге !

Надица Дељанин лекар Дома здравља у Куршумлији и директорка те установе Љиљана Арсенијевић упутиле су нашој медијској кући саопштење у коме демантују тектове које је наша медијска кућа Ексклузивно објавила под нсловом Два посла за једну плату и  Ово што радите др Надици је страшно, иначе директорка овог здравственог центра то је већ и најавила нашем новинару приликом последњег разговора.

Ипак у саопштењу није демантовано да докторка Надица Дељанин прегледа своје, али и пацијенте садашње директорке Љиљане Арсенијевић о чему смо ми заправо и писали а др Надица Дељанин која је како стоји у саопштењу повређена као личност и као радник ДЗ Куршумлија фотографисала се за портал ЈужнаСрбија и том приликом је нашем новинару причала о целој ситуацији око спорног проблема.

Читаоци нашег Интернет портала знају колико су наше вести поуздане,да је другачије наше вести не би преузимао велики број како домаћих тако и страних медија, а наш портал не би био нај посећенији Интернет портал на Југу Србије.

Ипак на увид вам дајемо фотографију која је настала у ординацији докторке Надице Дељанин приликом разговора са нашим новинаром, не да вам се правдамо већ да онима којима је то потребно освежимо памћење  .

 

 


#   Куршумлија   Надица Дељанин   Љиљана Арсенијевић   интернет
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима