Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

КОЛУМНА : (Не) људи!

rssBookmark and Share

Ђавоља Варош 12.11.2011. Аutor : Stefan Radović |

Ма нећу више да ћутим...

Образован је само онај који има образ, проповедао је свети владика Николај. Образовани људи који издају свој народ на првој узбрдици изазивају гађење, али објасните ви то професору математике Нешић Градимиру и његовом следбенику Мрдаковић Небојши.

КОЛУМНА : (Не) људи!

Мене је било стид док сам слушао шта причају и каква питања постављају оно мало деци чији родитељи су од усти одвојили како би им уплатили да полажу ванредни испит из математике, наравно њих је за то баш брига.

Њима ништа није страно. Ничег се не гаде, али се сви гаде њих.

Мисле људи ако су професору да могу да раде шта хоће и да су попили сву памет овог света.

Иначе , пуно мојих добрих пријатеља су интелектуалци.Али су пре свега људи тачније особе које радо помажу свакоме и поред својих звања и титула које носе.

Прича се прича да Турци долазе. Нису проблем Турци, но дахије попут ово двоје које сам споменуо. Њихов вођа, пардон директорка школе заваљена у своју фотељу по старом добром обичају никад ништа не зна али зато народ добро зна да ‘’Риба смрди од главе а не од репа’’.

Мишеви једни, шта сте се усрали?! Извуците своје дебеле гузице из катедри. Живите од ове деце !


Живот није смишљен да га проведеш тако што те један математичар јебе у главу, а други те зајебава мамећи те у свој аква-парк и продавајући ти своје математичке форе и фазоне.

Сви они продају причу ''Деца су украс света'' а тај исти украс сломе јединицом баш као да је купљен у некoj кинескoj радњи , а притом их заболе што након тога деца заврше на лековама.

Ево , децо вас питам колико вас је барем једанпут од родитеља добило батине баш због добијене лоше оцене у школи ? Колико вас је се са својим родитељима у кући свађало због тога ?

Под притиском моћника, наши професори раде за добробит само неколицине без обзира на социјалне и људске последице које то изазива .

Догорело је до испод ноката, а чека нас још гора зима.

Наравно да ће већина остати равнодушна.Али добар је осећај да мечка може да заигра пред свачијом кућом, па имате и ви уважени професори дец , сестре, браћу...

* U S K O R O nova kolumna ...

Ђавоља Варош није светско чудо


#   колумна   Ђавоља Варош
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима