Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Градоначелник честитао ускршње и првомајске празнике

rssBookmark and Share

Ниш 28.04.2016. Јужна Србија Инфо

Градоначелник Ниша, Зоран Перишић, честитао је ускршње и првомајске празнике грађанима Ниша.

Градоначелник честитао ускршње и првомајске празнике

Ускршњи празници у себи носе поруку обнове и наде, подстичу нас да будемо упућени једни на друге и увек нас изнова подсећају на вредности међусобног уважавања и поштовања.
Желим да радост Ускрса испуни ваше домове задовољством и благостањем, да празник проведете у добром здрављу, миру и слози, окружени породицом и пријатељима .

Васкрс представља  празник над празницима и у овим  данима када смо окупљени у цркви И за породичном трпезом  желим да се  у сваком човеку добре воље пробуди вера  наших праотаца, искреност и љубав према ближњем.

Поштовањем традиције и вредности које су нам оставили наши духовни просветитељи , можемо да сачувамо идентитет и допринесемо бољитку нашег заједничког дома – нашег града. Да заједно превазиђемо сопствене могућности , да заједно  напредујемо и  да наш Ниш сврстамо тамо где припада, међу уређене европске градове са богатим културно-историјским наслеђем.

Нека радост Христовог васкрсења испуни сваки дом и улије нову снагу свима нама , да истрајемо у вери, нади и љубави.

Јер како кажу свети оци “Светло Васкрсење господа Исуса Христа темељ је наше вере ,јемство наше наде и храна наше љубави”

Честитам вам празник уз најрадоснији поздрав ,Христос Воскресе!

У првомајској честитци, Перишић каже...

Пожелео бих у овој честитки грађанима, пре свега нова радна места, успешнији и квалитетнији рад и  да наравно будете здрави и ефикасни на свом послу.

У економској ситуацији у којој се налази наша земља покушавамо да привучемо инвеститоре који ће отворити нова радна места и трудимо се да  наши радници имају права  загарантована законом.

Први мај мора нас подсећати на права оних који раде ,али  и оних који су незапослени.
Право на рад је основно људско право и свима вама који до сада нисте почели са радом желим да ово право што пре остварите.

Вама ,који радите, желим да предано обављате своје задатке и живите од свог рада и да се увек присетите оних некадашњих првомајских празника када су радници иступали заједно демонстрирајући слогу ,јединство и патриотизам.

Желим вам срећан празник и све најбоље

Градоначелник Ниша проф.др Зоран Перишић

Коментара: 0


#   Ниш   Ускрс  Зоран Перишић   честитка  Први мај
@ProfdrPerisic @


 


[ Додај коментар ]