Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Изложба олдтајмера на сајму аутомобила „Ауто Мото Фест 2015“

rssBookmark and Share

Ниш 01.10.2015. Нишке Вести

Настављајући активности у оквиру интересовања и популаризације олдтајмер културе, власници нишких олдтајмера ће се у суботу 3. 10. 2015. године, са почетком у 10h, испред хале Чаир представити публици у оквиру нишког ауто-мото сајма под називом "Ауто-Мото Фест 2015".

Изложба олдтајмера на сајму аутомобила „Ауто Мото Фест 2015“

Историјска возила – олдтајмери, са којима грађани немају честу прилику да се сусретну на улицама, све су популарнији и све чешће се могу видети на изложбама у и овом делу државе.

Таква прилика била је и недавно одржана манифестација у Нишу, тј. изложба олдтајмера под називом "ОЛДТАЈМЕР СКУП НИШ – НИШКА БАЊА 2015" , у организацији групе "ОЛДТАЈМЕРС" и градских општина Медијана и Нишка Бања, 13.09.2015. године. Ово окупљање био је трећи по реду скуп олдтајмера, а други у организацији групе "ОЛДТАЈМЕРС" у Нишу. Одржана манифестација је доказ да и у овом граду постоје људи који се не само труде да олдтајмере сачувају од заборава, већ промовишу и олдтајмер културу града и околине, представе на један посебан начин како се у свету и осталим "већим" градовима то одавно чини.

"Ауто-Мото Фест 2015" који се од 2. до 4. октобра ове године организује у Нишу, прилика је да власници олдтајмера из овог града представе своје љубимце по други пут у оквиру сајма, јер напомињем да смо исту прилику имали 2013. године такође на Ауто-Мото фесту, тј. Сајму аутомобила и пратеће опреме у Нишу, у оквиру штанда наше групе "ОЛДТАЈМЕРС" у хали "Чаир"’.

Најављена је посета неколико репрезентативних олдтајмера из Ниша, које ће публика овог пута моћи да разгледа на једнодневној изложби испред хале "Чаир", у суботу 3.10.2015. године, са почетком у 10 ЧАСОВА.


#   Ниш   изложба   Чаир   Нишка Бања   Медијана градска општина   Сајам аутомобила   олдтајмери   Ауто-мото фест
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима