Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ниш: Самохрана мајка и шесторо малишана живи у празном стану

rssBookmark and Share

Ниш 13.06.2017 Бета

Тамара Новаковић (30) из нишког села Мезграје, самохрана мајка шесторо малишана, однедавно живи у Нишу, али у стану који има само један кревет и телевизор.

Ниш: Самохрана мајка и шесторо малишана живи у празном стану

Она се због школовања три најстарија детета преселила у Ниш, али није успела да пронађе намештен стан или кућу.

"Због тога што имам шесторо деце нико није желео да ми изда у закуп стан или кућу са намештајем. Једва сам пронашла стан у насељу 'Ратко Јовић', али празан", рекла је Тамара Новаковић за Бету.

Она је казала да тројица њених најстаријих синова од 12 година, 11 и седам година морају да иду у Специјалну школу "14. октобар", тако да је морала да се пресели у Ниш, макар и по цену да у почетку живи са децом у скоро потпуно празном стану.

"У стану у насељу 'Ратко Јовић' имамо купатило и кухињу, али од ствари имамо само кауч и телевизор", рекла је Тамара Новаковић. Помоћ коју прима од државе и помоћ њених родитеља, додала је, није довољна да би издвојила новац и купила нешто од намештаја.

"Потребни су ми пре свега кревети за децу и комоде за њихову гардеробу. Надам се да има добрих људи који могу да ми помогну да набавим те ствари", казала је Тамара Новаковић.

Поред тројице дечака који иду школу, Тамара има и петогодишње близнакиње и двоипогодишњег сина.

Коментара: 2


#   Ниш   Мезграја   стан  Тамара Новаковић
@▲ ▼ [+][-]


  • (+1) (-)

    Milka, 13.06.2017:
    Kako mogu doci do njihovog broja telefona ili nekog kontakta?

  • (+1) (-)

    I, 15.06.2017:
    Kontakt ?


[ Додај коментар ]