Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Костур мушкарца пронађен поред пруге у Мезграји код Ниша

rssBookmark and Share

Ниш 06.12.2022. Нишке вести

Тело неидентификоване мушке особе пронађено је вечерас у нишком селу Мезграја недалеко од тамошње железничке станице, пишу Нишке вести.

Костур мушкарца пронађен поред пруге у Мезграји код Ниша

Леш је пронашла мештанка Мимица Арсовски и алармирала полицију. Према првим информацијама, ништа не указује да је мушкарац жртва кривичног дела али оно што је очигледно је да је смрт наступила можда и месецима раније јер су од леша остале само кости.


Мимица каже да је данас поподне кренула до своје њиве коју је ове јесени засејала житом како би видела како усеви напредују.

„Признајем, много сам се уплашила, једва сам се прибрала да позовем полицију, знам да је то дужност сваког грађанина. Одвела сам их до тог места и показала им тело. Заиста не знам ништа више, из Мезграје нико није нестао тако да тај човек мора бити из неког другог места. Чула сам неког из Хитне помоћи да је поменуо да је један мештанин Поповца нестао у августу, да би то можда могао да буде он“, казала је ова житељка Мезграје.

Додаје да иако живи релативно близу места где је човек скончао, како каже, није приметила ништа сумњиво што би могло да расветли ову мистерију. Леш ће бити упућен у Институт за судску медицину ради обдукције којом ће бити установљен узрок али и оквирно време смрти.

Такође, процедура у таквим случајевима је поређење билошког материјала непознатог леша са узорцима сродника несталих особа како би евентуално дошло до идентификације. Ово је други костур који је пронађен у Нишу за мање од два месеца. Крајем октобра у атару села Паси Пољана ратар Звонко Милић је приликом обављања јесење сетве, пронашао неидентификоване кости.


#   Ниш   Мезграја   Железничка станица   беживотно тело   костур
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима