Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Одржавање сврљишких путева

rssBookmark and Share

Ниш 01.03.2011. Марко Миладиновић

Одржавање магистралних и регионалних путева на територији сврљишке општине у 2011.години, било је тема састанка председника општине Сврљиг Милије Милетића и др Рајка Перића, државног секретара у Министарству инфраструктуре.

Одржавање сврљишких путева


Договорили смо да се сарадња наше општине и надлежног министарства настави на обострано задовољство као и до сада. Ми смо поднели свој пројекат за комплетно одржавање путева који су у надлежности државе Србије односно Министарства за инфраструктуру. Реч је о магистрачном правцу Ниш – Тимочка крајина, на делу кроз нашу територију али и о свим регионалним саобраћајницама на истом подручју. Имамо уверавања од господина Перића да ће наш пројекат бити прихваћен, што значи да већ са првим данима пролећа, ако не и пре, можемо очекивати уредно одржавање, почев од ,,крпљења,, ударних рупа до санација свих проблема који се могу јавити под оптерећењем саобраћаја, изјавио је после састанка у Београду, председник Милетић.

Додајмо, да се поред овог пројекта, очекује наставак радова на реконструкцији пута од Сврљига ка Бабином зубу на Старој планини, започета лане градњом деонице од Сврљига до скретања за село Рибаре.

Коментара: 0


#   Ниш
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима