Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Пчелицин радостан карневал малишана у посети ГО Медијана

rssBookmark and Share

Ниш 24.05.2018. Јужна Србија Инфо

Поводом Дана Предшколске установе „Пчелица“ у Нишу, малишани из Вртића „Цврчак“, њих 60-ак са својим васпитачицама посетили су Градску општину Медијана.

Пчелицин радостан карневал малишана у посети ГО Медијана

Њихов домаћин био је председник општине Небојша Коцић. Поздрављајући најдраже госте обучене у најразличитије костиме Коцић им је, уз речи добродошлице, пожелео  да једног дана неко од њих постане и први човек општине. 

Свако дете добило је од председника Градске општине Медијана Небојше Коцића по једну књигу са десетог Медијана фестивала дечијег стваралаштва и стваралаштва за децу. Уз сок и објашњења „ко је у чијем костиму“ деца су у скупштинској сали Градске општине Медијана председнику општине чак и запевала. Сусрет је завршен заједничком фотографијом испред Градске општине Медијана.  

Градска општина Медијана једна је од установа у граду коју је посетио шарени маскирани карневал малишана из ПУ „Пчелица“ која ове године тако обележава свој дан. На овај начин деца се упознају са разним институцијама и њиховим радом, а велики број грађана има прилику да види костимиране малишане током њихових шетњи и ужива у предивној слици, кажу у  ПУ „Пчелица“.

 

Коментара: 0


#   Ниш   Медијана градска општина   карневал  Пчелица ПУ   Небојша Коцић   Цврчак вртић
@
[ Додај коментар ]