Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Pčelicin radostan karneval mališana u poseti GO Medijana

rssBookmark and Share

Niš 24.05.2018. Južna Srbija Info

Povodom Dana Predškolske ustanove „Pčelica“ u Nišu, mališani iz Vrtića „Cvrčak“, njih 60-ak sa svojim vaspitačicama posetili su Gradsku opštinu Medijana.

Pčelicin radostan karneval mališana u poseti GO Medijana

Njihov domaćin bio je predsednik opštine Nebojša Kocić. Pozdravljajući najdraže goste obučene u najrazličitije kostime Kocić im je, uz reči dobrodošlice, poželeo  da jednog dana neko od njih postane i prvi čovek opštine. 

Svako dete dobilo je od predsednika Gradske opštine Medijana Nebojše Kocića po jednu knjigu sa desetog Medijana festivala dečijeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu. Uz sok i objašnjenja „ko je u čijem kostimu“ deca su u skupštinskoj sali Gradske opštine Medijana predsedniku opštine čak i zapevala. Susret je završen zajedničkom fotografijom ispred Gradske opštine Medijana.  

Gradska opština Medijana jedna je od ustanova u gradu koju je posetio šareni maskirani karneval mališana iz PU „Pčelica“ koja ove godine tako obeležava svoj dan. Na ovaj način deca se upoznaju sa raznim institucijama i njihovim radom, a veliki broj građana ima priliku da vidi kostimirane mališane tokom njihovih šetnji i uživa u predivnoj slici, kažu u  PU „Pčelica“.

 

Komentara: 0


#   Niš   Medijana gradska opština   karneval  Pčelica PU   Nebojša Kocić   Cvrčak vrtić
@
[ Dodaj komentar ]