Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Седмогодишњи Богдан Ивковић из Власотинца привлачи метале

rssBookmark and Share

Лесковац 24.02.2011. Душан Коцић

Богданову моћ открила мајка Светлана првих дана после рођења, али је тек недавно тајну саопштила супругу Славиши, пријатељима и – новинарима

Седмогодишњи Богдан Ивковић из Власотинца привлачи метале

ВЛАСОТИНЦЕ, ЛЕСКОВАЦ – Пуних седам година Светлана Ивковић, мајка симпатичног сина Богдана, који иде у први разред, чувала је тајну ,,приридних моћи’’, коју је открила одмах после рођења. Тек недавно за то је сазнао и супруг, односно отац Славиша, цела родбина, комшилук и – новинари!

Зато се у Власотинцу, лепом месту на југу Србије, последњих дана пронела прича о необичним способностима седмогодишњег Богдана Ивковића, који успева својим телом да привуче огромне количине метала.

Мали Богдан Ивковић, као и сва деца, воли компјутере, али мора да седи кратко поред њих, јер се догађа да се покваре и губе програм!

-Када бих имао неки јак компјутер, мојој срећи не би било краја! – каже Богдан Ивковић, који се сасвим природно понашао пред многобројним новинарским екпипа, није се бојао фотоапарата и камера.

Мајка Светлана о дуго чуваној тајни прича са дозом опреза и страха. Објашњава да је можда њен син ,,зарадио’’ ову ,,натприродну моћ’’ још док је била са њим трудна, јер је добила – епилепсију!

Догађало се да када мали Богдан скине мајицу, док седи у кухињи, ка њему ,,лете’’ виљушке, шоље и други предмети који се налазе у његовој непосредној близини.

-Бојала сам се шта ће рећи лекари, али су ме утешили, јер су казали да је са мојим сином све у најбољем реду и да једино има вишак енергије! – каже мајка Светлана.

Отац Славиша Ивковић сматра да је мали Богдан хиперактиван и свакога дана се занима за сликање, јер му је постало страст, а открили су да је талента за ту уметност.

-Долазе људи да виде Богдана и да се увере у његове ,,натприродне способности’’ – каже отац Славиша Ивковић.

Светлана не крије да се лечи од епилепсије, а помеже јој и син који ставља своју руку на њено чело и после тога се она осећа као да је препорођена.

-Поносни смо на нашег Богдана и надамо се да ће једнога дана постати велики уметник – кажу Светлана и Славиша, родитељи ,,необичног детета’’ са обала реке Власине.

 

 

Коментара: 0


#   Лесковац
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима