Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Зорана Михајловић обећала завршетак обилазнице око Лесковца

rssBookmark and Share

Лесковац 16.01.2018. Јужна Србија Инфо

Потпредседница Владе Републике Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре посетила је данас Лесковац.

Зорана Михајловић обећала завршетак обилазнице око Лесковца

Михајловић је са градоначелником Гораном Цветановићем, обишла обилазницу око Лесковца, након чега је на састанку постигнут договор о завршетку обилазнице. Ради се о Булевару Николе Пашића, чији ће завршетак и проширење довести до преусмеравања транзитног саобраћаја из градског језгра.

„Обилазница је важан пројекат јер повезује три општине. Важна је за и за грађане и за гравитирање око 200.000 људи ка овом делу Србије“ рекла је Михајловићева.

Потпреседница Владе обишла је и Сигурну кућу у Лесковцу, означивши је као пример добре праксе у борби против породичног насиља.

"Са потпредседницом Михајловић, обишли смо обилазницу око Лесковца, односно Булевар Николе Пашића, Сигурну кућу и водили разговор о разним темама. Захваљујем се потпредседници на данашњој посети. Нећу да кријем узбуђење и задовољство  што смо вас данас угостили у нашем граду и постигли договоре који ће битно утицати на наш град", рекао је градоначелник Цветановић.

У склопу посете Лесковцу потпредседница Владе је обавила пријем грађана, који су имали бројна питања, недоумице и предлоге.

Коментара: 0


#   Лесковац   Горан Цветановић   саобраћај   Зорана Михајловић   инфраструктура
@CvetanovicG @
[ Додај коментар ]