Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Љиљана Стјепановић не може без цигарета

rssBookmark and Share

Врање 24.10.2014. Југмедиа

Прослављена српска глумица Љиљана Стјепановић гостовала је синоћ у Врању, на Бориним позоришним данима где је у оквиру пратећег програма уприличено вече са овом глумицом.

Љиљана Стјепановић не може без цигарета

Шармантна и искрена глумица говорила је о свом животу и раду, али је направила осврт на своје доласке у Врање и насмејала окупљене у Дому војске где се због радова на згради позоришта одвија фестивал 34. по реду фестивал Борини позоришни дани.

„Мени је велико задовољство што сам после дуго дуго времена у Врању. Ја сам овде , још док је покојни Раде Радивојевић био жив играла  своју монодраму и некако се нису стекли услови да ја поново дођем“, присетила се глумица  и  додала да јој тешко пада што ће сада  у овим „неусловима“  играти.

И док су окупљени са пажњом и разумевање слушали глумицу убеђени да говори о техничким условима и малој непозоришној сцени она је све изненадила и насмејала својим објашњењем.

„А још не могу ни да пушим и то ми је страшно. Не знам како ћу преживети“, рекла је глумица која је иначе дугогодишњи и страсвени пушач, како је раније изјављивала није поносна ту чињеницу али  не може без тог порока.


#   Врање   Борини позоришни дани   Љиљана Стјепановић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима