Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

"Оне звездане очи" - Поезијом против болести

rssBookmark and Share

Владичин Хан 21.06.2014. РТВ Врање, Јужна Србија Инфо

Будућа студенткиња Ана Илић, млада песникиња из Владичиног Хана, издала је нову збирку песама под називом ''Оне звездане очи''. Поезијом се бори против болести и срећна је што пише.

"Оне звездане очи" - Поезијом против болести

''Под светлом истине'' била је прва збирка песама младе песникиње Ане Илић из Владичиног Хана, која је пре само две године представљена и врањској читалачкој публици.

У међувремену Ана је матурирала и поред свих обавеза у школи успела је да испише стихове и пред читалачком публиком се појави са новом збирком под називом ''Оне звездане очи''.

Поезијом се бори против болести и срећна је што пише, што има снаге, воље и што успева да својим песмама шири позитивну енергију и подржава и охрабрује људе са истим или сличним проблемима.

И ова као и претходна збирка моћи ће да се купи по добро познатој цени, ''по мери срца'', дакле ко колико има да да, а сав новац биће намењен за Анино лечење.

Куповином књиге помажете Ани - вашим донацијама олакшавате њену борбу с опаком болешћу, омогућавате дужи и достојанствен живот и пружате могућност да студира.

Нова збирка песама Ане Илић "Оне звездане очи" нема дефинисану цену - донатори су платили њено штампање, а купци сами по мери срца одређују колико ће да уплате.

 

 

 


#   Владичин Хан   Ана Илић   песник
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима