Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Промоција духовно-еротског романа Милана Николића Изана - „Жиг врелих усана“

rssBookmark and Share

01.02.2017. Јужна Србија Инфо

Четвртак, 3. фебруар 2017. године, са почетак у 19.00 у малој сали Нишког културног центра у сарадњи Дружине „Храст“ и НКЦ-а, одржаће се промоција духовно-еротског романа Милана Николића Изана „Жиг врелих усана“.

Књига, еротика и уље
Књига, еротика и уље

О роману:

"Жиг врелих усана" – духовно-еротски роман који за тему има исповест главног јунака жени коју воли. Као и у осталим књигама Милана Николића Изана, и у овој постоје паралелне приче, тако да је у суштини књиге вишегодишња потрага главног јунака за једним новим универзумом љубави. Књига говори о томе да људи морају да се врате разумевању своје природе кроз женско-мушке односе, као и да схвате своју улогу у реализацији божије воље.

Еротика у овој књизи у функцији је књижевног сведочења како уз помоћ космичке енергије љубави (најјаче енергије у организму човека, сексуалне), човек може себе прочистити, гајећи и прихватајући добре врлине у себи а ослобађајући се пожуде и телесне страсти.

Уз роман који је написао, Милан Николић Изано је креирао и крему од етарских уља босиљка и рузмарина, која јача ум и тело, назвајући, у духу књиге, кремом за ум и љубав. 


#   књига   Ана Николић   промоција   Милан Николић   Нишки културни центар
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима