Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Радови ученика основних школа у Прокупљу, на изложби „Заједно померамо границе”

rssBookmark and Share

Прокупље 06.05.2024. Јужна Србија Инфо - редакција

Галерију „Божа Илић”, до 13. маја, красиће радови ученика основних школа у Прокупљу, који излажу под називом „Заједно померамо границе”. Њих седамнаесторо су на начин на који то најбоље умеју и знају, уз вредан рад и неоспоран таленат, насликали уметничка дела, која се с правом налазе на зидовима прокупачке галерије.

Радови ученика основних школа у Прокупљу, на изложби „Заједно померамо границе”

-Остављамо нашим суграђанима да на свој начин виде наше радове и уживају у њима, јер лепота се ионако налази у оку посматрача. Драго нам је да смо овде могли да покажемо да ликовна сцена Топлице може и има на кога да рачуна. Волимо ову уметност и ко зна, можда ће неки од нас кренути путем великих сликарских имена, а можда једног дана, са много више искуства и насликаних дела, поново будемо заједно на овом месту, рекли су нам ученици који, својим радовима, чине део ове врло лепе изложбе.

Сви прокупачки љубитељи сликарства и њихови гости, које ће можда имати за ускршње празнике, могу бити део ове сликарске чаролије, тако што ће посетити галерију и видети како су то овдашњи ученици заједно померили границе.

Изложба је реализована у организацији Основне школе „9. октобар”.

Коментара: 0


#   Прокупље   изложба   основци   Галерија Божа Илић Прокупље
@


 


[ Додај коментар ]





Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима