Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Због великог интересовања за Костјукова, два концерта исте вечери

rssBookmark and Share

28.02.2015. Нишке вести, Јужна Србија Инфо

Концерт Константина Костјукова и београдског балета, који је заказан за 6. марта са почетком у 20 сати је распродат.

Због великог интересовања за Костјукова, два концерта исте вечери

Због великог интересовања Нишлија организатори најављују још један концерт у истом дану, са почетком у 22 сата

Да Нишлије нису у потпуности запоставиле културна дешавања у граду и да су жељни да виде нешто другачије, говори чињеница да је чак десетак дана пре концерта чувеног Константина Костјукова и звезда београдсог балета, овај концерт распродат.

Нишка публика ће у два термина моћи да види програмо овог гала концерта, који подразумева делове најпопуларнијих остварења из Лабудовог језера - Петра Илича Чајковског, Дон Кихот Лудвига Минкоса, Грк Зорба - Микиса Теодоракиса, Александар Македонски, Крцко Орашчић - Петар Илич Чајковски, Ко то тамо пева - Војислав Воки Костић итд.

Константин Костјуков је играо у многобројним балетима: Лабудово језеро, Успавана лепитица, Ромео и Јулија... Осим тога, добитник је великог броја награда и признања. Неке од тих награда су: Прва награда на ВИ светском такмичењу балетских парова Осака – Јапан 1991. године, Награда "Златни Беочуг" 2003, Вукова награда за 2007. годину, као и многе друге. Од 2007. је директор Балета Народног позоришта у Београду.

Публика ће моћи да ужива и у тачкама које изводе звезде београдског балета Игор Пастор, Бојана Жегарац, Милан Рус, Олга Олчан, Милош Марјан, Теодора Спасић.

Карте се продају на билетарници Дома војске.

 

 


#   концерт   Дом Војске   Константин Костјуков   Београдски балет   Лабудово језеро
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима