Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Zbog velikog interesovanja za Kostjukova, dva koncerta iste večeri

rssBookmark and Share

28.02.2015. Niške vesti, Južna Srbija Info

Koncert Konstantina Kostjukova i beogradskog baleta, koji je zakazan za 6. marta sa početkom u 20 sati je rasprodat.

Zbog velikog interesovanja za Kostjukova, dva koncerta iste večeri

Zbog velikog interesovanja Nišlija organizatori najavljuju još jedan koncert u istom danu, sa početkom u 22 sata

Da Nišlije nisu u potpunosti zapostavile kulturna dešavanja u gradu i da su željni da vide nešto drugačije, govori činjenica da je čak desetak dana pre koncerta čuvenog Konstantina Kostjukova i zvezda beogradsog baleta, ovaj koncert rasprodat.

Niška publika će u dva termina moći da vidi programo ovog gala koncerta, koji podrazumeva delove najpopularnijih ostvarenja iz Labudovog jezera - Petra Iliča Čajkovskog, Don Kihot Ludviga Minkosa, Grk Zorba - Mikisa Teodorakisa, Aleksandar Makedonski, Krcko Oraščić - Petar Ilič Čajkovski, Ko to tamo peva - Vojislav Voki Kostić itd.

Konstantin Kostjukov je igrao u mnogobrojnim baletima: Labudovo jezero, Uspavana lepitica, Romeo i Julija... Osim toga, dobitnik je velikog broja nagrada i priznanja. Neke od tih nagrada su: Prva nagrada na VI svetskom takmičenju baletskih parova Osaka – Japan 1991. godine, Nagrada "Zlatni Beočug" 2003, Vukova nagrada za 2007. godinu, kao i mnoge druge. Od 2007. je direktor Baleta Narodnog pozorišta u Beogradu.

Publika će moći da uživa i u tačkama koje izvode zvezde beogradskog baleta Igor Pastor, Bojana Žegarac, Milan Rus, Olga Olčan, Miloš Marjan, Teodora Spasić.

Karte se prodaju na biletarnici Doma vojske.

 

 


#   koncert   Dom Vojske   Konstantin Kostjukov   Beogradski balet   Labudovo jezero
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima