Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Пролом Бања: Распродат дочек Нове године

rssBookmark and Share

15.11.2013 Autor: Tanjug

Дочек Нове 2014. године у Пролом Бањи распродат је већ средином ове године, па су због великог интересовања туриста надлежни у Бањи одлучили да организују и репризу дочека најлуђе ноћи.

Пролом Бања: Распродат дочек Нове године

Директор Пролом Бање, Златко Вељовић објашњава да су капацитети Бање за новогодишњу ноћ распродати углавном бугарским туристичким агенцијама, а цена за тродневни аранжман је 189 евра.

"Њихови аранжмани су од 29. децембра до 1. јануара. Због великог интересовања, одлучили смо се да организујемо и репризу дочека по врло повољној понуди. Желимо да изађемо у сусрет свим насим гостима који желе да дочекају нову годину у кућној атмосфери, а празничне дане да проведу код нас", рекао је Вељовић.

Према његовим рецима, гостима ће, поред базена са пролом водом, температуре од 29 до 35 степени, на располагању бити и велнес центар који је, поред сауне, ђакузи базена и тепидаријума, од пре пар дана употпуњен и сланом собом и парним купатилом.

Вељовић истиче да је у Пролом Бањи у функцији играоница и аниматор који брине о деци, а у понуди за репризу дочека Нове године једно дете до 10 година старости у пратњи две одрасле особе борави гратис.

За све туристе који се одлуче да новогодишње празнике проведу у Пролом Бањи, у понуди је петодневни аранжман, односно четири пуна пансиона са репризом дочека Нове године и свим погодностима хотела "Радан" по цени од 15.900 динара.

Коментара: 0


#
@
[ Додај коментар ]