Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Рок за плаћење пореза на имовину 15. новембар

rssBookmark and Share

Врање 25.10.2017. Јужна Србија Инфо

Локална пореска администрација Градске управе града Врања, обавештава све пореске обвезнике да су дужни да до 15.11.2017. године, плате четврту аконтацију пореза на имовину физичких и правних лица и накнаде за заштиту и унапређење животне средине.

Рок за плаћење пореза на имовину 15. новембар

Аконтација се плаћа на основу прошлогодишњег решења, односно ¼  целокупног износа који је био по решењу у 2016. години. Редовним и благовременим измирењем пореза, обвезници избегавају гужве приликом плаћања, као и обрачун и наплату законом прописане камате због кашњења уплата. О свим спорним питањима, порески обвезник се може лично информисати у Градској управи, у Одсеку локалне пореске администације, телефоном на бројеве 017/402-357 и 402-397 или путем путем веб апликације Мој порез на адреси http://212.200.151.133/dispatch?s=login.

Након брзе регистрације порески обвезници на територији Града Врања добијају увид у комплетне податке о задуживању, о решењима којима су задужени, прегледу тих решења, као и аналитичкој картици по свим основама којима се дуже у пдф формату.

Коментара: 0


#   Врање   Пореска управа   локална самоуправа   порез на имовину
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима