Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Бесплатне ски карте на Копаонику за ученике основних и средњих школа и студенте из Куршумлије

rssBookmark and Share

Куршумлија 15.01.2022. Јужна Србија Инфо

Потписивањем уговора са Јавним предузећем „Скијалишта Србије“, Општина Куршумлија добила је право на коришћење 10 бесплатних ски карата дневно у Ски центру Копаоник, за време трајања ски-сезоне 2021/2022.

Фото: Јужна Србија Инфо
Фото: Јужна Србија Инфо

Право на коришћење бесплатне ски карте имају ученици основних и средњих школа и студенти са територије општине Куршумлија.

Захтев за коришћење бесплатне ски карте се подноси Општинској управи општине Куршумлија, на посебном обрасцу (који се може преузети на писарници Општинске управе или у просторијама Канцеларије за младе), најкасније до 12 часова пре дана у којем се захтева коришћење бесплатне ски карте.

Све информације у вези са коришћењем бесплaтне ски карте могу се добити у просторијама Канцеларије за младе, на тел 064/8580940, контакт особа Петар Дикић.

Општина Куршумлија моли кориснике ски карата да ни у ком случају не злоупотребљавају исте, јер ће Скијалишта Србије строго санкционисати таква лица, али и Општине на чијој територији таква лица имају пребивалиште.

Ски карте могу искључиво користити лица су попунила захтев и која се налазе на списку.

С обзиром на смањен број бесплатних дневних ски карата на само 10, водиће се рачуна и о томе колико је пута неко лице користило ову погодност, како би што већи број лица добио прилику ка искористи бесплатне ски карте.

Настрожије је забрањена и евентуална продаја ски карата другим лицима!


#   Куршумлија   скијање   средњошколци   основци   локална самоуправа
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима