Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Четврта победа у низу, Раднички срушио и Чукарички

rssBookmark and Share

09.12.2017. Јужна Србија Инфо

Голом Милана Павкова са беле тачке у 89. минуту нишки Раднички је савладао Чукарички са 1:0, везао четврту победу у Суперлиги Србије и са 36 освојених бодова пробио се на четврто место на табели после 21. кола. Присутни гледаоци имали су прилику да виде најквалитетнију утакмицу на стадиону Чаир ове јесени, а на крају су се радовали веома значајним бодовима своје екипе.

Четврта победа у низу, Раднички срушио и Чукарички

Кључни детаљ на овом сусрету догодио се у 87. минуту. Мркић је са десне стране послао центаршут на другу стативу, где је скочио Стојановић и главом спустио лопту на ногу Арсићу, чији је силовит ударац из прве руком изблокирао Пушкарић, па је судија Шегрт без размишљања показао на белу тачку.

Пенал је два минута касније извео Милан Павков и послао лопту у леву, а Белића у десну страну, за свој 14. гол у лиги и велики тријумф Радничког.

РАДНИЧКИ-ЧУКАРИЧКИ 1:0 (0:0)

Ниш, 9. децембра-стадион Чаир. Гледалаца: 2.000. Судија: Јован Шегрт (Београд). Стрелац: 1:0 Павков 89. из пенала. Жути картони: Петровић, Аксентијевић, Миладиновић (Раднички), Пушкарић, Богосавац (Чукарички).

РАДНИЧКИ: Живковић, Аксентијевић, Станковић, Миладиновић, Симуновић, Петровић, Јовановић (од 61. Славиша Стојановић), Арсић (од 90. Распоповић), Нома, Мркић, Павков.

ЧУКАРИЧКИ: Белић, Доцић, Дринчић, Бојић, Кајевић (од 25. Адамовић), Копитовић, Мићин (од 71. Милојевић), Овусу (од 82. Зорић), Пушкарић, Јовановић, Богосавац.


#   Чаир   фудбал   Раднички ФК   Славиша Стојановић   Чукарички ФК   Милан Павков
@NisRadnicki @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима