Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Заједничким гледањем Светског првенства у фудбалу на Амфитеатру, почиње „Медијанино Културно-спортско лето 2018“.

rssBookmark and Share

Ниш 13.06.2018. Јужна Србија Инфо

Од четвртак, 14. јуна Градска општина Медијана организује гледање светског првенства у фудбалу, на Амфитеатру на кеју, чиме почиње „Медијанино културно-спортско лето 2018.“ Такође, 16. И 17. јуна биће емитована утакмица у Брзом Броду, у време док траје први Фестивал дронова.

Заједничким гледањем Светског првенства у фудбалу на Амфитеатру, почиње „Медијанино Културно-спортско лето 2018“.

-Ово је још једна у низу активности које организује највећа нишка општина. Поред „Игара без граница“ и дана посвећених најмлађима, ове године и догађај за старије, посебно мушку популацију. Место догађаја је Амфитеатар на кеју, уз лед екран и опрему коју општина поседује, и друге пратеће садржаје – каже председник Градске општине Медијана Небојша Коцић и додаје:

-Позивамо наше грађане, али и грађане целе југоисточне Србије и госте, туристе Ниша да нам се придруже. Овај догађај допринеће туристичкој атрактивности не само општине Медијана, већ и шире, јер је уврштен у календар Туристичке организације Ниша, додаје први човек нишке општине.

Прва утакмица игра се у четвртак, 14. јуна у 17 сати када се састају Русија и Саудијска Арабија. Наша репрезентација пак први сусрет имаће са екипом  Костарике, у недељу 17. јуна у 14 сати. За грађане који буду одлучили да омиљени спорт прате на отвореном предвиђено је пуно изненађења и промотивних поклона. Програм ће током утакмица наше репрезентације водити познати нишки новинари Драган Стојановић Жика и Братислав Тонић.

Првог јула од 18 до 20 сати у паузи између две утакмице осмине финала биће одржано Грчко вече, у сарадњи грчког места Волви Ставрос и Града Ниша, док су за 8. и 9. јул планирани ревијални Кик-бокс мечеви наших и бугарских спортиста.

Успостављена је добра сарадња са ТОН-ом и кик бокс клубовима, а Градска општина Медијана је на располагању за додатне програме у оквиру првенства, све до 15. јула када се завршава.

Традиционално Медијанино културно лето у Парку Светог Саве почиње 22. јуна и трајаће до 14. јула.

 


#   Ниш   Медијана градска општина   фудбал   Брзи Брод   културно лето   кик бокс   амфитеатар   Драган Стојановић   градске општине   Градска општина   Небојша Коцић   Фестивал дронова
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима