Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Zajedničkim gledanjem Svetskog prvenstva u fudbalu na Amfiteatru, počinje „Medijanino Kulturno-sportsko leto 2018“.

rssBookmark and Share

Niš 13.06.2018. Južna Srbija Info

Od četvrtak, 14. juna Gradska opština Medijana organizuje gledanje svetskog prvenstva u fudbalu, na Amfiteatru na keju, čime počinje „Medijanino kulturno-sportsko leto 2018.“ Takođe, 16. I 17. juna biće emitovana utakmica u Brzom Brodu, u vreme dok traje prvi Festival dronova.

Zajedničkim gledanjem Svetskog prvenstva u fudbalu na Amfiteatru, počinje „Medijanino Kulturno-sportsko leto 2018“.

-Ovo je još jedna u nizu aktivnosti koje organizuje najveća niška opština. Pored „Igara bez granica“ i dana posvećenih najmlađima, ove godine i događaj za starije, posebno mušku populaciju. Mesto događaja je Amfiteatar na keju, uz led ekran i opremu koju opština poseduje, i druge prateće sadržaje – kaže predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić i dodaje:

-Pozivamo naše građane, ali i građane cele jugoistočne Srbije i goste, turiste Niša da nam se pridruže. Ovaj događaj doprineće turističkoj atraktivnosti ne samo opštine Medijana, već i šire, jer je uvršten u kalendar Turističke organizacije Niša, dodaje prvi čovek niške opštine.

Prva utakmica igra se u četvrtak, 14. juna u 17 sati kada se sastaju Rusija i Saudijska Arabija. Naša reprezentacija pak prvi susret imaće sa ekipom  Kostarike, u nedelju 17. juna u 14 sati. Za građane koji budu odlučili da omiljeni sport prate na otvorenom predviđeno je puno iznenađenja i promotivnih poklona. Program će tokom utakmica naše reprezentacije voditi poznati niški novinari Dragan Stojanović Žika i Bratislav Tonić.

Prvog jula od 18 do 20 sati u pauzi između dve utakmice osmine finala biće održano Grčko veče, u saradnji grčkog mesta Volvi Stavros i Grada Niša, dok su za 8. i 9. jul planirani revijalni Kik-boks mečevi naših i bugarskih sportista.

Uspostavljena je dobra saradnja sa TON-om i kik boks klubovima, a Gradska opština Medijana je na raspolaganju za dodatne programe u okviru prvenstva, sve do 15. jula kada se završava.

Tradicionalno Medijanino kulturno leto u Parku Svetog Save počinje 22. juna i trajaće do 14. jula.

 


#   Niš   Medijana gradska opština   fudbal   Brzi Brod   kulturno leto   kik boks   amfiteatar   Dragan Stojanović   gradske opštine   Gradska opština   Nebojša Kocić   Festival dronova
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima