Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Vrtić za više od 100 mališana u Brzom Brodu

rssBookmark and Share

Niš 10.12.2018. Južna Srbija Info

Nastavlja se uređenje naselja Brzi Brod kojim se unapređuje kvalitet života građana ovog dela Gradske opštine Medijana. Počeli su radovi na vrtiću koji bi trebalo da primi između 100 i 150 mališana, a za te potrebe rekonstruiše se stara škola.

Vrtić za više od 100 mališana u Brzom Brodu

Radove je zajedno sa gradonačelnikom Niša Darkom Bulatovićem, i direktorkom Predškolske ustanove „Pčelica“ Svetlanom Mitić obišao  predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić.

- Gradska opština Medijana je u komunalno opremanje Brzog Broda uložila mnogo, smatrajući da svaki deo naše opštine treba da ima iste uslove za život i rad. Između ostalog uredili smo Park prijateljstva, postavili veštačku travu na teren za mali fudbal, postavili venjake, solarno drvo, uredili prostor koji je bio zapušten a sada je mesto gde i mlađi i stariji stanovnici Brzog Broda provode dosta vremena – podsetio je prvi čovek niške opštine i dodao da će se doterivaljnje Brzog Broda nastaviti i u 2019. godini.

Kocić je naglasio da je vrtić bio neophodan ovom delu grada i da za njim već dugi niz godina postoji potreba, posebno kada je reč o roditeljima iz Niške Banje i Naselja Nikola Tesla, koja gravitiraju Brzom Brodu.


#   Niš   Medijana gradska opština   Darko Bulatović   Brzi Brod   vrtići   mali fudbal   Nikola Tesla   gradske opštine   Gradska opština   Nebojša Kocić   Solarno drvo
@DarkoBulatovic_ @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima