Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

КБС Наисус освојио 16 медаља на КУП-у Србије

rssBookmark and Share

15.10.2012.

Након прошловикендног успеха, КБС "Наисус" постиже још већи успех освојивши чак 16 медаља на КУП-у Србије - 8 златних, 5 сребрних и 3 бронзана одличја.

КБС Наисус освојио 16 медаља на КУП-у Србије

У Хали спортова на Новом Београду КУП Србије је требало да се одржи 6. и 7.октобра, али услед забране било каквог масовног окупљања од стране Министарства унутрашњих послова за 6.октобар, део такмичења је морао да се одложи. Датум слободан за одржавање истог био је 13.октобар, када је одржан КУП Србије у конкуренцији пионира у борбама, те у свим старосним конкуренцијама у формама.

У конкуренцији од преко 350 такмичара из целе Србије, КБС "Наисус" још једном потврђује своје успешно постојање освојивши 16 медаља.

Екипу КБС "Наисус"-а представљали су:

пионири:
-Ђорђе Петровић (-25кг) - 5.место
-Лазар Јованчић (-29кг) - 5.место
-Богдан Станковић (-40кг) - 5.место
-Немања Петровић (+40кг) - сребрна медаља

кадети у формама:
-Урош Митровић - златна медаља

јуниори у формама:
-Вукашин Здравковић - бронзана медаља
-Борис Јанковић - сребрна медаља
-Александра Аћимовић - златна медаља

сениори у формама:
- Стеван Ивковић - 5.место
- Душан Ивковић - бронзана медаља
- Милан Стојиљковић - бронзана медаља
- Миодраг Антић - сребрна медаља
-Небојша Анђелковић - 2 златне медаље

синхрони пар:
-Александра Аћимовић и Александар Каличанин - сребрна медаља

синхрони тим:
- Александар Каличанин, Стеван Ивковић и Вукашин Здравковић - златна медаља

Након прошловикендног успеха, КБС "Наисус" постиже још и већи успех освојивши 8 златних, 5 сребрних и 3 бронзана одличја, што је укупно 16 медаља. Задовољан сам постигнутим резултатом те морам истаћи Немању Петровића који је био на дохват освајања најсјајнијег одличја, победивши чак тројицу својих љутих противника, али је ипак поклекао у финалу.

А што се тиче такмичара у техничком делу КУП-а Србије, Урош Митровић је поновио успех са Првенства Србије и одбранио титулу. Такође морам похвалити Александра Кличанина, који се окитио двема златним (у појединачној категорији и конкуренцији тимова са Вукашином Здравковићем и Стеваном Ивковићем) и једном сребрном медаљом (у конкуренцији парова са Александром Аћимовић).

Једино остаје жал за екипним пласманом где нам је фалио само бод за екипно другу позицију те иако смо са још два клуба имали исти број бодова, услед коефицијента смо остали без пехара. - завршио је Небојша Анђелковић, први човек КБС "Наисус"-а и освајач две златне медаље на овом КУП-у Србије.



#   Наисус КБС   Милан Стојиљковић   златне медаље   Урош Митровић   Небојша Анђелковић   сребрна медаља   бронзана медаља   златна медаља   Куп Србије
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима