Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Лалатовић остаје тренер Радничког

rssBookmark and Share

Ниш 03.01.2019. ФК Раднички

Шеф стручног штаба Радничког Ненад Лалатовић потписао је данас уговор по којем ће наставити сарадњу са нишким клубом до краја текуће сезоне. Преговори Лалатовића и првог човека Радничког Ивице Тончева трајали су недељама уназад и нису их омели ни новогодишњи празници.

Лалатовић остаје тренер Радничког

Заједнички договор Ивице Тончева и Ненада Лалатовића је да се настави са  сарадњом, а жеља да се оствари  историјски успех Радничког очигледно је превагнула у односу на остале понуде.

Раднички је тренутно други у првенству Србије, а има озбиљне намере и у Купу Србије као и у Лиги Европе.

-Уговор сам продужио пре свега због велике жеље да наставим са Тончевим и Радничким оно што сам започео у јесењем делу првенства. У првом делу сезоне започели смо исписивање нове историје Радничког и планирамо да наставимо са тим и у будућности. Моја велика жеља, као и жеља првог човека Радничког Ивице Тончева је да ове године покушамо да освојимо трофеј, мада је конкуренција јака поред клубова као сто су Црвена звезда, Напредак, Војводина и Партизан. Искрено, имао сам понуде из иностранства, али је превагнула моја жеља да заједно са Радничким и Тончевим завршим започети посао. Уосталом, сматрам и да не треба по сваку цену ићи у иностранство. У сваком случају велика је част и задовољство остати у Нишу и дати још пуно срећних тренутака ватреним и верним навијачима Радничког. Они свакако заслужују све најбоље од нас. Опет бих им се захвалио на трофеју који су ми уручили у Крушевцу, јер то показује да они верују у нас. Такође, трудићу се и да у будућности резултатима Радничког оправдамо њихово поверење- изјавио је Ненад Лалатовић.

Ненад Лалатовић ће прозивку пред почетак припрема за пролећни део сезоне извршити 9. јануара.


#   Ниш   фудбал   Ивица Тончев   Раднички ФК   Јужна Србија Инфо   Ненад Лалатовић   Црвена Звезда
@NisRadnicki @juznasrbija @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима