Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Медијана спорт фест: Такмичења како дозволи време

rssBookmark and Share

Ниш 24.09.2019. Јужна Србија Инфо

На теренима Основне школе „Душан Радовић“ у Нишу почео је „Шести Медијана спорт фест 2019“ у организацији Градске општине Медијана, али ће се утакмице играти када то временске прилике дозволе

Медијана спорт фест: Такмичења како дозволи време

Отварајући једну од највећих школских, спортских манифестација, председник највеће нишке општине Небојша Коцић, нагласио је да у петодневним спортским надметањима учествује око 800 ученика из 10 основних и 12 средњих школа са подручја највеће нишке општине, што је стотину више него прошле године.

-То значи да је остварен циљ манифестације, и да смо ми на добром путу са нашим школама. Из године у годину ово такмичење постаје све масовније и привлачније нашим ученицима. Општина Медијана наставиће се промоцијом спорта, као једног од услова здравог одрастања и здравог начина живота- рекао је Коцић, нагласивши да су за све учеснике обезбеђене мајице, а за најбоље пехари и медаље.

Као и до сада ученици се такмиче у пет дисциплина: мали фудбал, одбојка, рукомет, атлетика и баскет. Партнери Градској општини Медијана у организацији су Основна школа „Душан Радовић“, нишки Факултет спорта и физичког васпитања и Одред извиђача „Вожд Карађорђе“. Утакмице се играју у времену од 17 до 22 сата.

 


#   Ниш   Медијана градска општина   Душко Радовић ОШ   временска прогноза   Факултет спорта и физичког васпитања   Небојша Коцић   Медијана спорт фест
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима