Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Након Вучићеве посете Куршумлији, стигла опрема за мале фудбалере из ОФК „Косаница“

rssBookmark and Share

Куршумлија 18.11.2019. Јужна Србија Инфо

Током последње посете председника Србије Александра Вучића Куршумлији, малишани ОФК „Косаница“ затражили су помоћ око изградње помоћног терена. Тим поводом нашу општину посетио је председник Извршног одбора Српске напредне странке, Дарко Глишић који је на великом игралишту разговарао са младим фубалерима „Косанице“ и „Колибрија“ и младим фудбалерима оба клуба уручио спортску опрему.

Након Вучићеве посете Куршумлији, стигла опрема за мале фудбалере из ОФК „Косаница“

У присуству председника општине Куршумлија, Радољуба Видића и генералног директора АД “Планинка” Радован Раичевића, представници клубова и млади куршумлијски љубитељи фудбала су захвалили Глишићу на посети и поклонима.

Том приликом председник Видић је најавио да ће следеће недеље водити детаљниије разговоре о изградњи помоћног терена, који су малишани затражили од председника Вучича, као и о уређењу трибина и комплетног сређивања овог спотрског комплекса, а све у циљу стварања бољих услова за рад свих селекција.

– Најважнији задатак свих нас је да младим генерацијама омогућимо боље услове за живот и рад али и да им обезбедимо боље услове да своје слободно време усмере на квалитетнији и прави начин и тако стекну здраве животне навике. Посебно ме радује чињеница да се све више младих људи бави спортом у оквиру различитих спортских дисциплина што говори да су наша деца изузетно талентована и постижу запажене резултате. – рекао је овом приликом председнк Видић.


#   Куршумлија   Александар Вучић   фудбал   Косаница   Радован Раичевић   малишани   опрема   Дарко Глишић   Косаница ОФК
@avucic @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима