Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Вулин у Куршумлији уручио возила и опрему за припаднике Kопнене зоне безбедности

rssBookmark and Share

Куршумлија 12.12.2020. Јужна Србија Инфо

Министар полиције Александар Вулин обишао је данас полицијске службенике ангажоване у Kопненој зони безбедности којимa је уручио два возила и нову балистичку опрему, шлемове и панцире, средства осматрања, униформе и чизме, која ће им омогућити да буду безбеднији у обављању свога посла...

Вулин у Куршумлији уручио возила и опрему за припаднике Kопнене зоне безбедности

Министар унутрашњих послова Александар Вулин обишао је данас полицијске службенике ангажоване у Kопненој зони безбедности којимa је уручио два возила и нову балистичку опрему, шлемове и панцире, средства осматрања, униформе и чизме, која ће им омогућити да буду безбеднији у обављању свога посла.

„Честа бесправна сеча шуме у овом простору веома забрињава све државне органе Републике Србије, а посебно смо забринути јер шиптарске банде веома често носе наоружање и веома често отварају ватру“, рекао је министар Вулин.

Управо зато, како је навео, Министарство унутрашњих послова потрудило се да опреми припаднике који раде у Kопненој зони безбедности и да не допусти да било ко од њих страда зато што није имао адекватну опрему.

Истакавши да је њихов посао веома тежак и скопчан са огромним ризиком, министар Вулин је истакао да са безбедношћу полицијских службеника у Kопненој зони не сме да се игра и да никада не смемо да помислимо да смо довољно учинили да би они били безбедни и сигурни.

„Они чувају овај простор, нашу земљу и њихов живот је увек у опасности. Зато заслужују посебно поштовање, а од нас сваку помоћ“, поручио је министар Вулин.


#   Куршумлија   возила   МУП РС   Александар Вулин   опрема   Копнена зона безбедности
@VulinAleksandar @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима