Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Vulin u Kuršumliji uručio vozila i opremu za pripadnike Kopnene zone bezbednosti

rssBookmark and Share

Kuršumlija 12.12.2020. Južna Srbija Info

Ministar policije Aleksandar Vulin obišao je danas policijske službenike angažovane u Kopnenoj zoni bezbednosti kojima je uručio dva vozila i novu balističku opremu, šlemove i pancire, sredstva osmatranja, uniforme i čizme, koja će im omogućiti da budu bezbedniji u obavljanju svoga posla...

Vulin u Kuršumliji uručio vozila i opremu za pripadnike Kopnene zone bezbednosti

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin obišao je danas policijske službenike angažovane u Kopnenoj zoni bezbednosti kojima je uručio dva vozila i novu balističku opremu, šlemove i pancire, sredstva osmatranja, uniforme i čizme, koja će im omogućiti da budu bezbedniji u obavljanju svoga posla.

„Česta bespravna seča šume u ovom prostoru veoma zabrinjava sve državne organe Republike Srbije, a posebno smo zabrinuti jer šiptarske bande veoma često nose naoružanje i veoma često otvaraju vatru“, rekao je ministar Vulin.

Upravo zato, kako je naveo, Ministarstvo unutrašnjih poslova potrudilo se da opremi pripadnike koji rade u Kopnenoj zoni bezbednosti i da ne dopusti da bilo ko od njih strada zato što nije imao adekvatnu opremu.

Istakavši da je njihov posao veoma težak i skopčan sa ogromnim rizikom, ministar Vulin je istakao da sa bezbednošću policijskih službenika u Kopnenoj zoni ne sme da se igra i da nikada ne smemo da pomislimo da smo dovoljno učinili da bi oni bili bezbedni i sigurni.

„Oni čuvaju ovaj prostor, našu zemlju i njihov život je uvek u opasnosti. Zato zaslužuju posebno poštovanje, a od nas svaku pomoć“, poručio je ministar Vulin.


#   Kuršumlija   vozila   MUP RS   Aleksandar Vulin   oprema   Kopnena zona bezbednosti
@VulinAleksandar @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima