Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ниш домаћин српским кошаркашицама у националном купу Милан Цига Васојевић

rssBookmark and Share

Ниш 07.03.2022. Јужна Србија Инфо

Данас је у Нишу је обављен жреб за финални турнир за кошаркашице у националном купу Милан Цига Васојевић, објављено је на званичном градском сајту.

Фото: Град Ниш
Фото: Град Ниш

Парове полуфиналних утакмица извукле су градоначелница Ниша Драгана Сотировски у друштву прослављених кошаркашица Зорице Тадић, Весне Жугић и Марине Милојевић.

Извлачењу парова присуствовала је потпредседница КСС Ана Јоковић и потпредседник КСС Душан Пројовић.

Први пут жреб за национални куп организован је ван Београда. Захвална сам КСС што је жребање за финални турнир обављено у Нишу који је и домаћин такмичења које носи име по прослављеном тренеру Милану Циги Васојевићу, рекла је градоначелница Ниша.

Положили смо испит доброг домаћина и успешног организатора Купа „Радивоја Кораћа“. Уверена сам да ћемо бити добри домаћини кошаркашицама и да ће се у нашем граду осећати као међу својима, казала је она.

Позивам све љубитеље кошарке, у години када Ниш обележава 75 година тог спорта, да у петак и суботу уживају у Чаиру у борбама за трофеј, поручила је градоначелница Ниша.


#   Ниш   кошарка   Драгана Сотировски   Кошаркашки савез Србије   Душан Пројовић   женска кошарка   Куп Милан Цига Васојевић.
#GradonacelnicaN @KSSrbije @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима