Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Niš domaćin srpskim košarkašicama u nacionalnom kupu Milan Ciga Vasojević

rssBookmark and Share

Niš 07.03.2022. Južna Srbija Info

Danas je u Nišu je obavljen žreb za finalni turnir za košarkašice u nacionalnom kupu Milan Ciga Vasojević, objavljeno je na zvaničnom gradskom sajtu.

Foto: Grad Niš
Foto: Grad Niš

Parove polufinalnih utakmica izvukle su gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski u društvu proslavljenih košarkašica Zorice Tadić, Vesne Žugić i Marine Milojević.

Izvlačenju parova prisustvovala je potpredsednica KSS Ana Joković i potpredsednik KSS Dušan Projović.

Prvi put žreb za nacionalni kup organizovan je van Beograda. Zahvalna sam KSS što je žrebanje za finalni turnir obavljeno u Nišu koji je i domaćin takmičenja koje nosi ime po proslavljenom treneru Milanu Cigi Vasojeviću, rekla je gradonačelnica Niša.

Položili smo ispit dobrog domaćina i uspešnog organizatora Kupa „Radivoja Koraća“. Uverena sam da ćemo biti dobri domaćini košarkašicama i da će se u našem gradu osećati kao među svojima, kazala je ona.

Pozivam sve ljubitelje košarke, u godini kada Niš obeležava 75 godina tog sporta, da u petak i subotu uživaju u Čairu u borbama za trofej, poručila je gradonačelnica Niša.


#   Niš   košarka   Dragana Sotirovski   Košarkaški savez Srbije   Dušan Projović   ženska košarka   Kup Milan Ciga Vasojević.
#GradonacelnicaN @KSSrbije @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima