Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Нишки Раднички креће од првог кола у Лиги Европе

rssBookmark and Share

Ниш 25.05.2019. ФК Раднички

Исход финала Купа Србије у којем је Партизан победио Црвену звезду директно је одлучио да фудбалери нишког Радничког и ове, као и прошле године, такмичење на међународној сцени почну од првог квалификационог кола за УЕФА Лигу Европе.

Нишки Раднички креће од првог кола у Лиги Европе

Ниспорени (Молдавија), Флора, Нарва Транс (Естонија), Лиепаја, РФС (Летонија), КР, Брејдаблик (Исланд), Хибернианс, Балзан, Гзира Јунајтед (Малта), Шамрок Роверс, Сент Патрикс Атлетик (Република Ирска), Широки Бријег (Босна и Херцеговина), Конахс Квеј Номадс (Велс), Академија Пандев (Северна Македонија), КуПС, РоПС, Интер Турку (Финска), Стумбрас (Литванија), као и победник Купа Луксембурга. Овде треба додати седам победника прелиминарне квалификационе рунде и још 13 екипа које крећу од првог кола, али ће тек након коначног утврђивања списка учесника пасти испод црте која раздваја повлашћене од неповлашћених.

Жреб за прво и друго коло на програму је 19. јуна, а Раднички у другом свакако неће бити носилац и за ривала ће моћи да добије и нека врло атрактивна европска имена, попут Ајнтрахта, Вулверхемптона, Еспањола, Стразбура, шестопласираног тима италијанске лиге, али и Легије из Варшаве, Стеауе, Малмеа, Молдеа, Аполона из Лимасола, ако прођу прво коло квалификација.     

Партизан креће од другог кола, у коме ће бити носилац, а Чукарички, као и Раднички, од првог.


#   Ниш   фудбал   Раднички ФК   Академија   Македонија   Босна и Херцеговина   Лига Европе
@NisRadnicki @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима