Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Председник Радничког хтео да повуче екипу

rssBookmark and Share

Београд 01.08.2015. Спорт, Мондо, Јужна Србија Инфо

Први човек нишког клуба Видак Перовић, који је искључен, огорчен суђењем на мечу против Црвене звезде, као и увредама које су стизале са клупе домаћина

Председник Радничког хтео да повуче екипу

Меч трећег кола Суперлиге између Црвене звезде и Радничког из Ниша завршен је ремијем - 1:1. Навијачи црвено-белих били су незадовољни виђеним на мечу и само једним освојеним бодом, док су гости осули "дрвље и камење" по судијама.

"Ово је брука и срамота! Да ли Звезди треба судије да доносе бод или бодове? Ништа није могла против Радничког, па је судија показао други жути картон стрелцу Росићу, који је прво био повређен, а онда и вређан са Звездине клупе повицима 'сељак, сељак'", пренео је "Спорт" речи огорченог председника Радничког Видака Перовића.

Први човек Нишлија истакао је да је размишљао да у једном тренутку повуче екипу са терена.

"Четврти судија ме је искључио када сам пришао да интеревенишем код њега. Хтео сам у том тренутку да повучем екипу са терена, али сам размишљао спортски. И вратило нам се, премда смо заслужили више од бода. На изласку са терена сам са Звездине клупе чуо увреде и на свој рачун, и мене су називали сељаком и викали су ми да ли сам дошао на Маракану да тражим бодове. Драго ми је ако мисле да смо сељаци, али ми је непријатно да кажем да су они сељаци у срцу и души, да не увредим сељаке", додао је Перовић.

 


#   Београд   фудбал   Раднички ФК   Црвена Звезда ФК   Видак Перовић
@NisRadnicki @crvenazvezdafk @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима