Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Раднички дочекује Вождовац у недељу на Чаиру

rssBookmark and Share

Ниш 06.04.2024. Јужна Србија Инфо - редакција

Узбудљиви фудбалски обрачун очекује нас на стадиону Чаир у недељу, када ће се сусрести Раднички Ниш и ФК Вождовац у оквиру 29. кола Супер лиге Србије. Утакмица, заказана за 16:30 часова, обећава напету борбу између два истакнута противника.

Фото: Јужна Србија Инфо
Фото: Јужна Србија Инфо

Раднички, вођен тренером Дејаном Јоксимовићем, улази у овај меч са све већим самопоуздањем након недавних победа. Њихова млада и талентована екипа показала је импресивну форму, а очекује се да ће наставити свој успон ка врху табеле.

Са друге стране, Вождовац стиже у Ниш са намером да освоји важне бодове. Ова екипа, позната по својој енергичној игри и изузетној организацији, представља озбиљан изазов за домаћина.

Очекује се да ће стадион Чаир бити испуњен навијачима који ће пружити подршку својим тимовима. Улазнице су доступне на дан утакмице на благајни стадиона, а цена улазнице је приступачна за све љубитеље фудбала.

Ово ће бити меч који се не сме пропустити, где ће се снаге сукобити у борби за важне бодове и позицију на табели. Пратите узбуђење фудбалске акције у недељу на стадиону Чаир док Раднички Ниш дочекује Вождовац у борби за победу.

Улазнице за утакмицу могу се купити на дан утакмице, од 10 часова на благајни на источној трибини стадиона Чаир по цени од 300 динара за јужну трибину, 500 динара за источну и западну трибину, док је цена за улаз у свечану ложу 2000 динара.

Главни судија меча биће Јован Шегрт из Београда.


#   Ниш   фудбал   Раднички ФК   Вождовац ФК   Стадион Чаир
@NisRadnicki @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима