Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Радник савладао Раднички у генералној проби пред наставак првенства

rssBookmark and Share

Ниш 14.02.2016.

“Генарална проба” , на стадиону у Доњој Врежини, припала је гостима из Сурдулице који су савладали домаћи Раднички, резултатом 0-4.

Радник савладао Раднички у генералној проби пред наставак првенства

У 15. минуту, Саша Марјановић је извео корнер и упутио ударац директно у гол Радника, али је голман Ристић имао среће, јер је лопта погодила стативу.

У 20. минуту 0:1 за госте. Најпре је судија Данило Грујић старт голмана Јовановића над Делетићем окарактерисао као прекршај за најстрожу казну, а са “беле тачке” је прецизан био Славиша Стојановић.

Већ у следећем нападу је Раднички могао до изједначења. После продора Јовановића са леве стране и одличног центаршута, највиши у скоку је био Тодоровић који је шутирао главом, а голман Ристић крајњим напором лопту избацио у корнер. Након изведеног корнера, покушао је Радош Булатовић, али је био непрецизан.

У 40. минуту Дарко Булатовић је по левој страни прошао све препреке, ушао у казнени простор гостију, али је замало био непрецизан, а лопта је завршила у спољни део мреже, тик поред стативе.

На полувреме се отишло са голом предности за госте.

У другом полувремену се играло углавном на средини терена, али су гости били сналажљивији испред противничког гола. Најпре је у 70. минуту Јовановић, после корнера, био највиши у скоку испред голмана Јовановића, а пет минута касније, исти играч је искористио несмотреност одбрамбених играча домаћих и пласирао лопту у мрежу.

Четврти гол су гости постигли на идентичан начин као и други, само је овог пута, највиши у скоку био Вуковић, који је главом пласирао лопту у мрежу гола Радничког.

Првенство се наставља, за играче Радничког, у недељу 21. фебруара, када се у оквиру 23. кола Суперлиге Раднички, на свом “Чаиру”, састаје са Јавором из Ивањице. Утакмица почиње у 14,00 часова.

fkradnickinis.rs

РАДНИЧКИ НИШ – РАДНИК СУРДУЛИЦА 0-4 (0-1)

СТРЕЛЦИ: Славиша Стојановић (из једанаестерца) у 20′, Јован Јовановић у 70′ и 75′, и Вуковић у 80′.

РАДНИЧКИ НИШ: Александар С. Јовановић, Милош Петровић, Радош Булатовић, Томић, Дарко Булатовић, Богдановић, Марјановић, Ђуричковић, Апостоловић, Тодоровић, Александар Јовановић.

У другом полувремену играли су и: Мркић, Ђорђевић, Алекса Јовановић, Крстић, Никола Петковић, Стевановић, Никола Митровић, Лакић-Пешић, Младен Митровић, Урош Јовановић.

РАДНИК СУРДУЛИЦА: Ристић, Марковић, Миловановић, Гојковић, Симоновић, Путинчанин, Славиша Стојановић, Арсић, Овусу, Делетић, Пејчић.

У другом полувремену играли су и: Радовановић, Филип Стојановић, Станковић, Мутавџић, Вуковић, Вучетић, Сурака и Јован Јовановић.


#   Ниш   Сурдулица   фудбал   Милош Петровић   Раднички ФК   Дарко Булатовић   Доња Врежина   Никола Митровић   Александар Јовановић   Јован Јовановић   Радник ФК   Славиша Стојановић   Саша Марјановић   Никола Петковић   Ана Јовановић   Урош Јовановић
@NisRadnicki @DarkoBulatovic_ @FKRadnik @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима