Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Раднички: Реми на Чаиру

rssBookmark and Share

Ниш 18.03.2016. В.Андрејић

У судару најбоље одбране, и једног од најнеефикаснијег напада у лиги није се очекивало много голова.
Ипак, није се очекивало ни да сусрет буде завршен најнепопуларнијим резултатом

Фото: ФК Раднички
Фото: ФК Раднички

Без голова на “Чаиру” су одиграли домаћи Раднички и гости из Новог Пазара. Подмлађени састав Радничког није успео да настави победоносни низ, али је настваио са освајањем бодова. Овог пута је то један бод, али довољан, да се за сада, заузме четврто место на табели.

Прво полувреме је протекло у игри на средини терена, без иразитих прилика за гол и где су се сви напади, обеју екипа, завршавали у висини казненог простора противничких екипа.

Најбољу прилику за гол су имали гости из Новог Пазара у 31. минуту. Убипарип се на ивици шеснаестерца лепо ослободио Дарка Булатовића и упутио прави пројектил ка голу Јовановића. Голман домаћих је био на висини задатка и одбранио овај јак и прецизан шут гостујућег нападача, скренувши лопту у корнер.

Бележимо и добар шут Златковића у 19. минуту и сигурну одбрану Јовановића. Раднички је покушавао, углавном шутевима из даљине, али су Богдановић, Дарко Булатовић и Тодоровић били непрецизни.

Друго полувреме је донело више узбуђења. Видели смо неколико изгледних прилика за постизање голова.

У 51. минуту, Саша Марјановић је добро извео слободан ударац, али је његову лопту укротио голман Живковић.

Играо се 54. минут. На један центаршут гостујућих фудбалера, кренули су голман Јовановић и штопер домаћих Лакић-Пешић, који је избацио лопту у корнер. Након тога је дошло краће препипрке наши фудбалера због које им је судија Поповић показао жуте картоне. Након изведеног корнера, дошло је до велике гужве у казненом простору Радничког и у последњем моменту је Лакић-Пешић отклонио опасност испред гола Радничког.

У 56. минуту, Радивојевић је након центаршута одлично шутирао главом, а Александар Јобановић поново маестрално одбранио ударац, спречивши тако госте да дођу у вођство.

Узвратио је Раднички у 62. минуту. Марјановић је одлично упсолио Тодоровића који је за мало био непрецизан.

Најбољу шансу за постизање гола на утакмици су имали гости, и то у 72. минуту. Након комбинације гостујућих фудбалера на ивици шеснаестерца, Убипарип се нашао “очи у очи” са голманом Јовановићем, али је ову стопостотну шансу упропастио, шутирајући са неких 11-12 метара поред гола.

У 82. минуту, Раднички је извео корнер, лопта је прелетела букет играча испред гола Пазараца, а један одбрамбени играч у плавом дресу је уштоповао лопту руком, међутим судија Поповић се није огласио. Уследили су протести домаћих играча, али из целе ситуације, једино је Радош Булатовић добио жути картон због приговора.

РАДНИЧКИ НИШ – НОВИ ПАЗАР 0:0

СТАДИОН “Чаир” Ниш
ГЛЕДАЛАЦА око 3000
СУДИЈА: Марко ПОПОВИЋ
ЖУТИ КАРТОНИ: Јовановић, Лакић-Пешић, Радош Булатовић (РАДНИЧКИ НИШ), Мицевски (Нови Пазар)

РАДНИЧКИ НИШ: Александар ЈОВАНОВИЋ, Милош ПЕТРОВИЋ, Радош БУЛАТОВИЋ, Немања ЛАКИЋ-ПЕШИЋ, Дарко БУЛАТОВИЋ, Владимир БОГДАНОВИЋ, Петар КРСТИЋ (од 66. мин. Никола МИТРОВИЋ), Саша МАРЈАНОВИЋ, Андреја АПОСТОЛОВИЋ, Миодраг ТОДОРОВИЋ (од 86. мин. Лазар МИТРОВИЋ), Марко МРКИЋ.

НОВИ ПАЗАР: Младен ЖИВКОВИЋ, Јовица ВАСИЛИЋ, Јасмин ТРТОВАЦ, Душан ПАНТЕЛИЋ (од 89. мин. Дино ШАРАЦ), Бруно МАТОС (од 90. мин. Немања АХЧИН), Војо УБИПАРИП (од 83. мин. Дино ЗИЛКИЋ), Владимир РАДИВОЈЕВИЋ, Немања ВИДИЋ, Немања ЗЛАТКОВИЋ, Дарко МИЦЕВСКИ, Милош ТИНТОР.

До краја утакмице Раднички није успео да постигне гол, па је утакмица завршена без победника.

Следећу утакмицу Раднички игра у Суботици, где ће му домаћин бити Спартак.

 

fkradnickinis.rs


#   Ниш   Чаир   фудбал   Милош Петровић   Раднички ФК   Дарко Булатовић   Нови Пазар   Никола Митровић   Александар Јовановић   Немања Лакић-Пешић   Саша Марјановић   Миодраг Тодоровић   Андреја Апостоловић   Нови Пазар ФК   Марко Мркић
@NisRadnicki @DarkoBulatovic_ @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима