Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Radnik savladao Radnički u generalnoj probi pred nastavak prvenstva

rssBookmark and Share

Niš 14.02.2016.

“Genaralna proba” , na stadionu u Donjoj Vrežini, pripala je gostima iz Surdulice koji su savladali domaći Radnički, rezultatom 0-4.

Radnik savladao Radnički u generalnoj probi pred nastavak prvenstva

U 15. minutu, Saša Marjanović je izveo korner i uputio udarac direktno u gol Radnika, ali je golman Ristić imao sreće, jer je lopta pogodila stativu.

U 20. minutu 0:1 za goste. Najpre je sudija Danilo Grujić start golmana Jovanovića nad Deletićem okarakterisao kao prekršaj za najstrožu kaznu, a sa “bele tačke” je precizan bio Slaviša Stojanović.

Već u sledećem napadu je Radnički mogao do izjednačenja. Posle prodora Jovanovića sa leve strane i odličnog centaršuta, najviši u skoku je bio Todorović koji je šutirao glavom, a golman Ristić krajnjim naporom loptu izbacio u korner. Nakon izvedenog kornera, pokušao je Radoš Bulatović, ali je bio neprecizan.

U 40. minutu Darko Bulatović je po levoj strani prošao sve prepreke, ušao u kazneni prostor gostiju, ali je zamalo bio neprecizan, a lopta je završila u spoljni deo mreže, tik pored stative.

Na poluvreme se otišlo sa golom prednosti za goste.

U drugom poluvremenu se igralo uglavnom na sredini terena, ali su gosti bili snalažljiviji ispred protivničkog gola. Najpre je u 70. minutu Jovanović, posle kornera, bio najviši u skoku ispred golmana Jovanovića, a pet minuta kasnije, isti igrač je iskoristio nesmotrenost odbrambenih igrača domaćih i plasirao loptu u mrežu.

Četvrti gol su gosti postigli na identičan način kao i drugi, samo je ovog puta, najviši u skoku bio Vuković, koji je glavom plasirao loptu u mrežu gola Radničkog.

Prvenstvo se nastavlja, za igrače Radničkog, u nedelju 21. februara, kada se u okviru 23. kola Superlige Radnički, na svom “Čairu”, sastaje sa Javorom iz Ivanjice. Utakmica počinje u 14,00 časova.

fkradnickinis.rs

RADNIČKI NIŠ – RADNIK SURDULICA 0-4 (0-1)

STRELCI: Slaviša Stojanović (iz jedanaesterca) u 20′, Jovan Jovanović u 70′ i 75′, i Vuković u 80′.

RADNIČKI NIŠ: Aleksandar S. Jovanović, Miloš Petrović, Radoš Bulatović, Tomić, Darko Bulatović, Bogdanović, Marjanović, Đuričković, Apostolović, Todorović, Aleksandar Jovanović.

U drugom poluvremenu igrali su i: Mrkić, Đorđević, Aleksa Jovanović, Krstić, Nikola Petković, Stevanović, Nikola Mitrović, Lakić-Pešić, Mladen Mitrović, Uroš Jovanović.

RADNIK SURDULICA: Ristić, Marković, Milovanović, Gojković, Simonović, Putinčanin, Slaviša Stojanović, Arsić, Ovusu, Deletić, Pejčić.

U drugom poluvremenu igrali su i: Radovanović, Filip Stojanović, Stanković, Mutavdžić, Vuković, Vučetić, Suraka i Jovan Jovanović.


#   Niš   Surdulica   fudbal   Miloš Petrović   Radnički FK   Darko Bulatović   Donja Vrežina   Nikola Mitrović   Aleksandar Jovanović   Jovan Jovanović   Radnik FK   Slaviša Stojanović   Saša Marjanović   Nikola Petković   Ana Jovanović   Uroš Jovanović
@NisRadnicki @DarkoBulatovic_ @FKRadnik @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima