Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Simultanka Marjanovića

rssBookmark and Share

Surdulica 29.04.2016. Južna Srbija Info

U “južnjačkom derbiju” fudbaleri Radničkog su ubedljivo savladali goste iz Surdulice. Pune ruke posla imao je golman gostiju Ristić, a zahvaljujući odličnoj igri cele ekipe i fantastičnog meča koji je odigrao Saša marjanović, imao je na kraju meča i punu mrežu golova.

Simultanka Marjanovića

Pobedio je Radnički rezultatom 5:1, a svih pet golova postigao je Marjanović. Kada je u 89. minutu izašao sa terena ispraćen je ovacijama oko 3000 gledalaca, ali i obeju klupa sa stručnim štabovima. Ovom pobedom Radnički je izbio na četvrto mesto plejofa Super lige.

Kao i protiv Voždovca u prethodnom kolu i danas je Radnički krenuo silovito od samog početka. Već u 5. minutu na semaforu je stajalo 1:0. Strelac Marjanović. Za loptu se najpre izborio kapiten Jovanović, koji je prebacio do Petrovića na desnoj strani, a ovaj uposlio Marjanovića, koji se fintom oslobodio jednog igrača odbrane Radnika, ušao u kazneni prostor i majstorski lobovao Ristića, koji je uspeo samo pogledom da isprati loptu na putu ka svojoj mreži.

U 10. minutu već je bilo 2:0 za Radnički. Na centaršut Petrovića sa desne strane, u petercu je najviši u skoku bio kapiten Jovanović. Šutirao je glavom, a u pokušaju da otkloni opasnost od svog gola Simonović je ispucao loptu koja je pogodila Marjanovića i završila u mreži golmana Radnika.

Na isteku 30. minuta igre, posle kornera sa desne strane Markovića lopta je preletela skoro sve igrače, a na drugoj stativi je dočekao Radovanović, koji je oštrim udarcem poslao loptu iza leđa Acka Jovanovića. Radnik je smanjio na 2:1.

U 36. minutu ponovo erupcija na Čairu. Nakon dosuđenog faula nad Đuričkovićem, sa ivice šesnaesterca, slobodan udarac je izveo Marjanović. Precizan udarac na prvu stativu je iznenadio Ristića, a na semaforu je pisalo 3:1. To je ujedno bio i rezultat poluvremena.

U 73. minutu identična situacija. Slobodan udarac za Radnički. U glavnoj ulozi ponovo Saša Marjanović i golman Radnika Borivoje Ristić. I epilog je bio isti, gol za Radnički. Ovog puta je Marjanović pogodio drugu stativu od koje se lopta odbila u gol, i golman Radnika je po četvrti put morao da vadi loptu iz mreže.

U 89. minutu je postavljen konačan rezultat utakmice 5:1, a strelac je bio, naravno Marjanović. Erupcija oduševljenja na stadionu. Nakon postignutog gola, trener domaćih je izveo Marjanovića iz igre, koji je nagrađen salvama aplauza oko 3000 prisutnih gledalaca za fantastičnu igru koju je pružio večeras.

Konačno Saša Marjanović – Radnik Surdulica 5:1.

RADNIČKI – RADNIK 5:1 (3:1)

STADION Čair Niš
GLEDALACA oko 3000
SUDIJA: Nemanja PETKOVIĆ (Beograd)
STRELCI: Saša Marjanović u 5′ 10′ 36′ 73′ i 89′ (Radnički Niš) Stefan Radovanović u 30′ (Radnik)
ŽUTI KARTONI: Radoš Bulatović, Petrović (Radnički), Mutavdžić (Radnik).

RADNIČKI: Aleksandar S. JOVANOVIĆ, Radoš BULATOVIĆ, Nemanja LAKIĆ-PEŠIĆ, Darko BULATOVIĆ, Miloš PETROVIĆ, Marko TOMIĆ (od 56. Vladimir BOGDANOVIĆ), Saša MARJANOVIĆ (od 89. Aleksa JOVANOVIĆ), Andreja APOSTOLOVIĆ (od 72. Miodrag TODOROVIĆ), Aleksandar M. JOVANOVIĆ, Marko MRKIĆ.

RADNIK: Borivoje RISTIĆ, Slobodan VUKOVIĆ, Miloš SIMONOVIĆ, Miloš MARKOVIĆ, Stefan RADOVANOVIĆ, Miljan MUTAVDžIĆ, Marko PUTINČANIN, Marko VUČETIĆ (od 67. Jovan JOVANOVIĆ), Miloš DELETIĆ, Lazar ARSIĆ (od 84. Zakaria SURAKA), Slaviša STOJANOVIĆ (od 76. Vladan PAVLOVIĆ)

Narednu utakmicu radnički igra u Čačku, protiv domaćeg Borca, a utakmica je na programu u utorak 3. maja od 18 č.

fkradnickinis.rs

Foto Saša Đorđević, Vojkan Andrejić


#   Surdulica   fudbal   Miloš Petrović   Saša Đorđević   Miloš Simonović   Radnički FK   Darko Bulatović   Jovan Jovanović   Radnik FK   Marko Tomić   Slaviša Stojanović   Nemanja Lakić-Pešić   Saša Marjanović   Miodrag Todorović   Andreja Apostolović   Marko Mrkić
@NisRadnicki @DarkoBulatovic_ @FKRadnik @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima