Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Томислав Караџић председник ФСС: Прво завршите стадион на Чаиру и ''Орлови'' ће заиграти у Нишу

rssBookmark and Share

Ниш 13.11.2014. Јужна Србија Инфо

Савез одавно има ту жељу, али објекат у Чаиру не испуњава потребне стандарде, истакао први човек српског фудбала за "Народне новине".

Томислав Караџић председник ФСС: Прво завршите стадион на Чаиру и ''Орлови'' ће заиграти у Нишу

Седници Скупштине Фудбалског савеза региона источне Србије, која је јуче одржана у Нишу, присуствовали су челни људи Фудбалског савеза Србије, Томислав Караџић и Зоран Паковић. Након тога, председник и генерални секретар српске куће фудбала одржали су састанке са најужим руководством региона, представницима окружних и нишког градског савеза. Говорило се о финансијској помоћи и инвестицијамау инфраструктуру...

У изјави за 'Народне новине", Томислав Караџић, први човек нашег фудбала, говорио је о епилогу прекинуте утакмице између Србије и Албаније у квалификацијама за Европско првенство, али и о предстојећем сусрету са Данском, који српски фудбалери играју у петак у Београду пред празним трибинама.

Све то је сада добило форму жалби, како са наше, тако и са албанске стране. УЕФА је одредила тужиоца, сви ћемо бити саслушани, даћемо свеје аргуметне. Предали смо жалбу. Више није спорно да је албанска страна са том летилицом хтела да изазове нереде у Београду.

Ми се надамо најбољем, јер су нереди којих је било, које треба признати, настали после појаве те летилице. Све остало је последица једног чина, који је непримерен на фудбалским утакмицама. Без обзира на то што се све ово десило, још увек има и простора и времена. Ништа није изгубљено. Мислим да имамо и квалитет, мислим да имамо и доброг селектора и очекујем да сустигнемо те бодове.

Наша пажња и целокупна активност усмерена је ка утакмици у петак и ка подршци нашем тиму - рекао је Томислав Караџић, председник ФСС.

Председника српске куће фудбала питали смо и која је главна препрека за долазак наше најбоје селекције на Чаир:

Ми већ дуго желимо да "А" репрезентација једну утакмицу одигра у Нишу. Међутим, тај објекат још није у потпуности изграђен и још не испуњава стандарде за једну такву утакмицу. Надам се да ће Град Ниш то врло брзо то решити и тада треба очекивати наше најбоље фудбалере на Чаиру - јасан је Караџић.


#   Ниш   Чаир   фудбал   репрезентација   Народне новине   Томислав Караџић   Европско првенство
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима