Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

У наредне две недеље Међународни женски "фјучерс" тениски турнири у Прокупљу

rssBookmark and Share

Прокупље 03.07.2021. Јужна Србија Инфо

У организацији Тенис клуба Топличанин, на теренима крај базена у наредних петнаестак дана организоваће се два међународна традиционална женска фјучерс турнира која се налазе у званичном календару Тениског савеза Србије и на коме ће учествовати преко 70 такмичарки из 30 земаља света са свих континената.

У наредне две недеље Међународни женски "фјучерс" тениски турнири у Прокупљу

-Тенис клуб Топличанин, већ шеснаесту годину за редом организује два женска фјучерс професионална турнира Еурокомерц Опен и Проал Опен са наградним фондом од по 15.000 долара по турниру. У току је први турнир који се завршава у недељу када крећу и квалификације за други турнир. Треба истаћи да су турнири у Прокупљу једини који се тренутно играју у Европи са овим наградним фондом, рекао је Жика Манић, директор Турнира.

У главном жребу, налазе се 32 такмичарке са свих континената, између осталог из Аустралије, Америке, Аргентине, Русије, Турске, Молдавије, као и из свих земаља средње Европе.

Према речима организатора, ради се тренутно о једном од најјачих турнира у Србији и окружењу, па ће Прокупље наредних дана бити центар тениског спорта на овим просторима. Локална самоуправа дала је пуну подршку оваквој манифестацији, које наш град презентују у најлепшем светлу.


#   Прокупље   тенис   Тениски клуб Топличанин   Спортски центар Прокупље   Међународни женски куп   Тениски турнир
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима