Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Успех Ски клуба "Бесна кобила" у Македонији

rssBookmark and Share

Врање 13.03.2018. Јужна Србија Инфо

У Македонији на Маврову, током викенда, организована је трка у дисциплини велеслалом за девојчице и дечаке до 16 година.

Успех Ски клуба "Бесна кобила" у Македонији

Трка је вожена у оквиру Алпског купа Македоније и бодована је за државно првенство Македоније. Осим домаћих такмичара, учествовали су и скијаши из Бугарске, Србије и Велике Британије, укупно 97. Скијашки клуб Бесна кобила из Врања наступио је са 11 својих такмичара, који су освојили једну златну и четири бронзане медаље. Прво место и златна медаља припала је Дуњи Арсић. Бронзане медаље освојили су Николина Стаменковић у категорији девојчица до 8 година, Ленка Станковић у категорији девојчица до 12 година, Емилија Арсић у категорији до 14 година и Андрија Ђорђевић у категорији дечака до 14 година. Од осталих  такмичара, Миа Дединац је заузела 4. место, Каји Сретић и Милици Митић припало је 7. место, а Јована Јовановић је трку завршила на осмом месту. Надметали су и Вукан Ђорић и Илија Стојановић, који нису успели да заврше трку.Одличан организатор и домаћин трке био је ски клуб Сноw Спорт из Гостивара.  До краја сезоне Ски клуб Бесна кобила има још једну  трку из календара Алпског купа Србије и последњег викенда у марту још једну међународну трку на Маврову. Последњи овогодишњи ски камп на Старој планини биће организован средином овог месеца.


#   Врање   Бесна Кобила   прво место   Македонија   Државно првенство   златна медаља   Миа Дединац   Ски клуб Бесна Кобила   Јована Јовановић   Ана Јовановић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима