Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Блачки "Дани шљиве" ове године на истом нивоу али без претераних трошкова

rssBookmark and Share

Блаце 08.05.2017. Јужна Србија Инфо

„Дани шљиве Блаце 2017“ биће одржани у периоду од 25. до 27 августа , одлучено је на првој седници организационог одбора манифестације која је одржана јуче са почетком од 19 часова у Културном центру „Драинац“.

Блачки "Дани шљиве" ове године на истом нивоу али без претераних трошкова

Према речима Председника општине Блаце Зорана Јозића који је и председник организационог одбора предстојеће манифестације „Дани шљиве Блаце 2017“, Општина Блаце потрудиће се максимално да нађе довољан број спонзора и донатора како би манифестација била одржана на високом нивоу али без претеривања трошкова. Због последица насталих услед временских непогода општина Блаце није у могућности да за овогодишњу манифестацију уложи велика средства али захваљујући спонзорима и донаторима потрудиће се да манифестација има богат програмски садржај.

На првој седници организационог одбора за обележавање манифестације „Дани шљиве Блаце 2017“ подељени су задаци за осмишљавање културно-уметничког програма за сва три дана манифестације. Седници је присуствовала већина од укупног броја чланова организационог одбора.

Коментара: 0


#   Блаце   шљиве   дани шљива   Зоран Јозић   гастро туризам   општина Блаце   Туристичка организација Блаце   Дани шљиве 2017   Дани шљиве
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима