Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Blački "Dani šljive" ove godine na istom nivou ali bez preteranih troškova

rssBookmark and Share

Blace 08.05.2017. Južna Srbija Info

„Dani šljive Blace 2017“ biće održani u periodu od 25. do 27 avgusta , odlučeno je na prvoj sednici organizacionog odbora manifestacije koja je održana juče sa početkom od 19 časova u Kulturnom centru „Drainac“.

Blački "Dani šljive" ove godine na istom nivou ali bez preteranih troškova

Prema rečima Predsednika opštine Blace Zorana Jozića koji je i predsednik organizacionog odbora predstojeće manifestacije „Dani šljive Blace 2017“, Opština Blace potrudiće se maksimalno da nađe dovoljan broj sponzora i donatora kako bi manifestacija bila održana na visokom nivou ali bez preterivanja troškova. Zbog posledica nastalih usled vremenskih nepogoda opština Blace nije u mogućnosti da za ovogodišnju manifestaciju uloži velika sredstva ali zahvaljujući sponzorima i donatorima potrudiće se da manifestacija ima bogat programski sadržaj.

Na prvoj sednici organizacionog odbora za obeležavanje manifestacije „Dani šljive Blace 2017“ podeljeni su zadaci za osmišljavanje kulturno-umetničkog programa za sva tri dana manifestacije. Sednici je prisustvovala većina od ukupnog broja članova organizacionog odbora.

Komentara: 0


#   Blace   šljive   dani šljiva   Zoran Jozić   gastro turizam   opština Blace   Turistička organizacija Blace   Dani šljive 2017   Dani šljive
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima