Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Обележавање Светског дана туризма

rssBookmark and Share

Ниш 26.09.2018. Јужна Србија Инфо

Удружење "АзБуки" и Туристичка организација града Ниша организују обележавање Светског дана туризма у четвртак, 27.09.2018. године, са почетком у 12 сати у Обреновићевој улици код Форума.

Обележавање Светског дана туризма

У овој манифестацији учествују ђаци ОШ "Доситеј Обрадовић", док ће активисти удружења "АзБуки" извршити интерактивно истраживање на тему "Утицај дигиталног развоја и иновација на туризам".

Циљ истраживања је да сазнамо колико су грађани упознати са новитетима у дигитализацији са циљем унапређења информисаности грађана и страних и домаћих туриста Ниша о културно-историјским локалитетима и шта мисле на који начин се може побољшати промоција туристичких понуда града Ниша. 

Ове године тема Светског дана туризма је "Дигитални туризам", те се фокусира на то како дигитализације у грани туризма подстичу инклузивност, јачање локалне заједнице као и стварање нових прилика за младе предузетнике. 

Туристичка организација Ниш, у сарадњи са Народним музејом Ниш, обезбедила је бесплатан улаз у све објекте, као што су Арехеолошка сала, Ћеле кула, Меморијални комплекс Логор "12.фебруар" и Археолошко налажиште Медијана. 

Из организације позивају све да посете ове значајне културно-историјске споменике, као и да обиђу пункт са промо материјалима о граду, који ће бити постављен у Обреновићевој улици код Форума од 12 часова.

Коментара: 0


#   Ниш   Ћеле кула   Туристичка организација   Дигитализација   Туристичка организација Ниш   Удружење АзБуки   Светски дан туризма
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима