Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Весели туристички караван "Види Србију" јуче заслужено кренуо из Ниша

rssBookmark and Share

Ниш 17.06.2017. З.С. Јужна Србија Инфо

"Ниш је успео у протекле четири године да се наметне као изузетна туристичка дестинација, са атрактивном понудом", рекао је између осталог, директор Туристичке организације Ниш, Урош Парлић.

Весели туристички караван "Види Србију" јуче заслужено кренуо из Ниша

"Богато историјско и културно наслеђе, налазиште Медијана, Нишка тврђава, фестиваски програм "Филмских сурети" и "Нишвил" брендови су који привлаче све већи број туриста према најновијим подацима Завода за статистику, као и гастро туризам, са јединственим специјалитетима из нашег краја и атрактивном ценом", додао је Парлић.

Основна идеја каравана је упознавање грађана са туристичком понудом наше регије, али је то уједно и прилика да се домаћи гости позову да свој одмор проведу у Србији.

Град Ниш се, поред Београда, Новог Сада и Чачка, нашао у улози домаћина. Градови домаћини и локалне туристичке организације нашег региона ће заједно представити карактеристичну понуду свог краја.

Манифестација је одржаана 16.6.2017. године, на Тргу краља Милана.Тог дана град Ниш је представиио своју туристичку понуду, сувенире и туристички промо материјал.

Поред тога, организованне су различите анимације за посетиоце, наградна игра Туристичке организације Србије и културно-уметнички и музички програм.

Коментара: 0


#   Ниш   Урош Парлић   Туристичка организација Ниш   Караван моја Србија  Туристичка организација Србије
@
[ Додај коментар ]